O trgovini

LOKACIJA
Trgovina se nahaja v osrčju obmorskega mesta Izole, neposredno ob parku Pietro Coppo in sicer na naslovu Gorkijeva ulica 8
Dostop do trgovine je mogoč peš in s kolesom. Tik za trgovino pa se nahaja veliko parkirišče Lonka, kjer nudijo prvo uro celo brezplačno parkiranje.POSLOVNI PROSTOR

Moderen in svetel poslovni prostor obsega 110 m2 in ta nam omogoča, da imamo konstantno v trgovini okvirno 100 koles, preostali pa se nahajajo v lastnem skladišču in so na voljo v roku 24 ur. Na zalogi držimo tudi kolesarska oblačila, različne komponente, rezervne dele in dodatno opremo za kolo in kolesarja.


SERVIS
V sklopu trgovine deluje tudi servis za vse vrste koles, kjer bomo z dolgoletnimi izkušnjami, s kvalitetnim orodjem in osebnim pristopom rešili marsikatero zagato.
Zaradi velikega povpraševanja po naših servisnih storitvah se je potrebno na servis predhodno naročiti.

ZNAMKE
Ko govorimo o znamkah, ki so na voljo pri nas, ne moremo mimo naše najmočnejše znamke, ki je mimogrede tudi največji proizvajalec koles na svetu, Giant. Znamka pravzaprav ne potrebuje nobene predstavitve, poznajo jo docela vsi, saj je na sceni že od leta 1972 in velja za eno najmočnejših kolesarskih znamk na svetu.
Renomeja nima samo zato, ker je največji proizvajalec koles pod lastno znamko, ampak tudi zaradi razvojne tehnologije, sofisticiranih strojev za izdelavo okvirjev, uporabe materialov visoke kvalitete in navsezadnje tudi ogromnih kapacitet - zato ni nič nenavadnega, če v njihovi tovarni vidimo proizvajati okvirje in sestavljati kolesa za svetovno prepoznavne (konkurenčne) znamke.
Znamke izbiramo na podlagi preverljive kvalitete, odzivov uporabnikov, čim manj ali nič reklamacij, marsikaj tudi prej probamo na terenu. Po takem kriteriju so se znašle na naših policah, poleg esencialnih znamk, kot sta Shimano in Sram, še POC, Sportful, Casco, Endura, Race Face, Abus, Maxxis, Camelbak, SP Connect, Sinter, KMC in še mnogo drugih.