Hitra dostava / Osebni prevzem

DOSTAVA NAROČILA Z DOSTAVNO SLUŽBO

1.)
 Vsak artikel, ki ima možnost, da ga dodate v nakupovalno košarico, je dejansko fizično na zalogi v naši trgovini ali našemu skladišču in bo odposlan skladno z napisanim v 2.) odstavku.


2.) Naročilo, ki bo oddano v delovnem času trgovine do 11. ure, bo odposlano naprej v Vašo smer še isti dan oziroma najkasneje naslednji delovni dan.
V kolikor boste oddali naročilo v petek po 11. uri ali za vikend, bo poslano takoj prvi delovni dan - dostavna služba ne dostavlja za vikende in praznike.
Dostave so izvršene prek dostavne službe GLS skoraj vedno takoj naslednji delovni dan.
Za naslov dostave lahko izberete tudi enega izmed več, kot 400 GLS PaketoMatov ali več, kot 650 GLS Paketnih trgovin po Sloveniji.

3.) Strošek dostave je odvisen od višine nakupa in destinacije pošiljanja.
● Strošek dostave v Sloveniji za nakup v vrednosti do 99,99 € krije kupec in sicer v višini 5,00 €.
● Strošek dostave v Sloveniji za nakup v vrednosti od 100,00 € dalje krije Koloset.
● Strošek dostave zunaj Slovenije, vendar znotraj Evropske Unije za nakup v vrednosti do 199,99 € krije kupec in sicer v višini 10,00 €.
● Strošek dostave zunaj Slovenije, vendar znotraj Evropske Unije za nakup v vrednosti od 200,00 € dalje krije Koloset.

!! POMEMBNO !!
Koles, naročenih prek spletne trgovine z dostavo na izbrani naslov, ne pošiljamo s plačilom po povzetju, ampak izključno s plačilom s kreditno kartico ali s predhodnim plačilom po predračunu

OSEBNI PREVZEM V TRGOVINI

1.)
 Če bi se želeli izogniti morebitnim stroškom dostave ali če potrebujete naročilo čim prej, lahko Vaše naročilo tudi osebno prevzamete v naši trgovini v Izoli.

Prosimo da počakate, da Vas obvestimo, ko bo naročilo pripravljeno za prevzem - skoraj zagotovo še isti dan. O tem Vas bomo obvestili prek elektronske pošte ali telefonske številke.

Ker smo tukaj za Vas in ker smo tudi sami kolesarji, vemo kako je, ko si nekaj želiš ali rabiš in to tudi nestrpno pričakuješ. Zato se bomo potrudili, da bo naročeno blago čim prej pri Vas.