Načini plačila

Spletna stran www.koloset.si uporablja prek gostitelja spletne strani SSL certifikat, zato je spletno plačevanje s karticami 100% varno!
Spletna stran www.koloset.si ne shranjuje Vaših podatkov o karticah!

V Kolosetu Vam omogočamo več načinov plačila.

Osebno v trgovini v Izoli lahko plačate:
● z gotovino
● z bančno kartico Maestro ali MasterCard
● s kreditnimi oziroma debetnimi karticami MasterCard in Visa
● obročno z NLB kartico do 60 obrokov
● obročno z Leanpay aplikacijo do 84 obrokov

Pri naročilu prek spletne trgovine lahko plačate:
● z direktno bremenitvijo s kreditnima oziroma debetnima karticama MasterCard ali Visa - najhitrejša obdelava in nič dodatnih stroškov.
*po povzetju ob dostavi direktno kurirju z gotovino ali karticami Maestro, MasterCard in Visa
**s PayPalom
● po predračunu z nakazilom na naš tekoči račun prek sistema SEPA - bančno nakazilo z UPN obrazcem prek spletne banke ali osebno v banki na okencu.
Podatki za nakazilo se vam izpišejo ob oddaji naročila. Do ta istih podatkov lahko tudi dostopate prek potrditvene elektronske pošte ter s klikom na »Ogled vašega naročila«.
Naročilo gre v obdelavo po prejemu celotnega plačila. Pri temu načinu plačila se postopek obdelave naročila lahko podaljša za 24 do 48 ur.

!! POMEMBNO !!
*Koles, naročenih prek spletne trgovine z dostavo na izbrani naslov, ne pošiljamo s plačilom po povzetju, ampak izključno s plačilom s kreditno kartico ali s predhodnim plačilom po predračunu.

**Če podate zahtevek za preklic naročila (bodisi celotno bodisi delno), ki ste ga plačali prek PayPala, boste na Vaš PayPal račun prejeli kupnino, vendar z dvema odbitima provizijama, ki jih je zaračunalo podjetje PayPal (~4% + ~4%).
Obrazložitev:
a) prvo provizijo je PayPal zaračunal nam ob Vašemu naročilu/plačilu, za kar smo mi prejeli za ~4% manjši znesek, kot je bil znesek naročila
b) drugo provizijo Vam zaračuna PayPal ob vračilu kupnine z naše strani
(Primer: pri naročilu v višini 100 € boste na Vaš PayPal prejeli ~92 €)
Pri PayPal vračilu (refund) lahko traja tudi do 10 dni da prejmete znesek na Vaš račun.