O nas

Koloset je uresničena vizija kolesarskega entuziasta, ki se je prek hobija, ki sega še v otroštvo, podal v podjetniške vode. Ko pa združiš hobi in službo, le-to potem zares opravljaš z navdušenjem.
Zaradi spleta okoliščin smo v letu 2011, še v času, ko je pestila gospodarska kriza, z merico previdnosti, a kljub temu odločno in z veliko optimizma, odprli trgovino na Morovi ulici v Izoli na komaj 30 m².
Ker dober glas seže v deveto vas, je trgovina hitro zaživela, ne samo znotraj, ampak tudi onkraj slovenskih meja, in prostor je postajal vse manjši. Tako smo lahko le s selitvijo na drugo lokacijo in s konkretnim povečanjem površine trgovine na 110 m² lahko začeli rasti in širiti ponudbo, da smo lahko zadostili željam rednih, tistim malo manj rednih in bodočih strank. Na Gorkijevi ulici v Izoli smo še danes in nič nenavadnega ne bo, če bomo v želji po širitvi v prihodnosti spet menjali lokacijo.

Ker smo tudi sami zagriženi kolesarji, se ta strast kaže tudi v našemu načinu dela. Prek izkušenj in s samoizobraževanjem delimo znanje, ki smo si ga nabrali v vseh teh letih. Artikle predstavimo takšne, kot so v realnem svetu, in ne zgolj takšne, kot so na papirju. Stranke se tega zavedajo, cenijo iskrenost in nam zaupajo. Skrb za stranke nam je na prvem mestu, zato sta prodajna in poprodajna podpora pri nas na najvišji stopnički.
Radi počenemo, kar počnemo in tudi v prihodnosti se bomo trudili po najboljših močeh, da bomo lahko nudili še naprej naše storitve in s pomočjo strank postajali vedno boljši.