Koraki nakupa

Vse spletne trgovine delujejo na zelo podoben način in če še niste povsem osvojili to znanje, Vam bomo tukaj v nekaj korakih pomagali, kako oddati naročilo.

Spletna trgovina Vam je na voljo vse dni v letu, 24 ur na dan.

Pri nas lahko opravite nakup, kot registriran uporabnik ali kot gost (guest).

Kot registriran uporabnik imate sicer nekaj več udobja za nadaljnje morebitne nakupe, saj se registrirate le enkrat, vnesete vaše podatke, vključno z naslovom, in se to potem hrani prek Vašega uporabniškega imena in gesla - slednjega poznate samo Vi.
Imate lahko tudi določene prednosti, kot je naprimer prijava na spletne novice, prek katerih prejmete elektronsko pošto o akcijah, popustih in novostih. 

Kot gost vpišete podatke, ki se bodo uporabili samo za tekoči nakup. Ob naslednjem nakupu morate vnovič izpolniti obrazec ob naročilu.

KORAKI NAKUPA

1.) Ko najdete in izberete želeni artikel (pri nekaterih artiklih boste morali še prej izbrati velikost, barvo, dolžino ipd.), ga s klikom na DODAJ V KOŠARICO [1.] prenesete v nakupovalno košarico.
Če ste uspešno dodali artikel v košarico, se Vam to izpiše nad artiklom [2.], nemoteno do košarice pa lahko dostopate prek ikone nakupovalnega vozička, ki se nahaja v desnem kotu zgoraj [3.].

 

2.) Ko se enkrat nahajate v nakupovalni košarici, kliknete na ikono ZAKLJUČI NAKUP, ki Vas preusmeri na obrazec za izpolnjevanje osebnih podatkov za potrebe blagajniškega računa in dostave.
Če se še niste prijavili z Vašim uporabniškim imenom, se lahko tukaj prijavite, seveda če že imate uporabniško ime in geslo, ali pa izpolnite obrazec, kot gost.
V tem koraku izberete, če želite dostavo na Vaš izbrani naslov ali bi raje naročilo prevzeli osebno v trgovini in se s tem izognete morebitnim stroškom dostave.
Po izpolnjenem obrazcu kliknete na Naprej na dostavo, ki bo pokazal končni seštevek naročila.

 

3.) Nato kliknete Naprej na plačilo, kjer izberete način plačila.
Ostane vam še klik na Pregled naročila ter Plačaj zdaj.

4.) V kolikor ste uspešno oddali naročilo, Vam bo izpisalo, da je bilo Vaše naročilo potrjeno in hkrati boste prejeli potrditev na Vašo elektronsko pošto.

Od tukaj dalje bomo naredili vse, da bo Vaše naročilo čim prej prišlo do vas.

Če Vam vseeno ne uspe oddati naročila, nas mirne volje kontaktirajte prek elektronske pošte na info@koloset.si ali na telefonsko številko +386 (0) 599 778 86.