Prodaja

V Kolosetu nenehno strmimo k boljši prodajni in poprodajni izkušnji kupca. Imamo bolj oseben, odkrit in prijateljski pristop in to je tudi strankam zelo všeč.
Veliko delamo na samoizobraževanju, bodisi prek prebiranje literature bodisi testiranja na terenu. Zaradi tega lahko tudi boljše svetujemo, saj le tako lahko zagotovo trdimo, da je nek artikel zares dober.

ZNAMKE
Ko govorimo o znamkah, ki so na voljo pri nas, ne moremo mimo naše najmočnejše znamke, ki je mimogrede tudi največji proizvajalec koles na svetu, Giant. Znamka pravzaprav ne potrebuje nobene predstavitve, poznajo jo docela vsi, saj je na sceni že od leta 1972 in velja za eno najmočnejših kolesarskih znamk na svetu.

Renomeja nima samo zato, ker je največji proizvajalec koles pod lastno znamko, ampak tudi zaradi razvojne tehnologije, sofisticiranih strojev za izdelavo okvirjev, uporabe materialov visoke kvalitete in navsezadnje tudi ogromnih kapacitet - zato ni nič nenavadnega, če v njihovi tovarni vidimo proizvajati okvirje in sestavljati kolesa za svetovno prepoznavne (konkurenčne) znamke.
Znamke izbiramo na podlagi preverljive kvalitete, odzivov uporabnikov, čim manj ali nič reklamacij, marsikaj tudi prej probamo na terenu. Po takšnem kriteriju so se znašle na naših policah, poleg esencialnih znamk, kot sta Shimano in Sram, še POC, Sportful, Race Face, Casco, Endura, Maxxis, Abus, Camelbak, KMCMaxxisSinterSP Connect in še mnogo drugih.