Zapri


Schwalbe Maraton 27x1.65

€28,90
Artikla trenutno ni na zalogi

 

Maraton je ena najboljših pnevmatik za potovanja in mestno vožnjo, saj je izredno hitra na asfaltu. Proslavja jo dober oprijem cestišča in posebna zaščita proti defektom. Okoli plašča je postavljen tudi posebni reflektirajoči trak za večjo vidljivostv slabih svetlobnih pogojih. Stranski del plašča narejen iz posebnega kevlar materiala,ki je lažji od težke gume, ob tem pa nudi enako zaščito stranskega dela plašča.

Pnevmatiko lahko zaradi omenjene zaščite uporabimo tudi na makadamskih podlagah. Odlikuje jo zelo prilagodljiv profil in sestava pnevmatike, ki omogoča optimalno trenje na cesti. Je vsestranska, zato jo lahko uporabljate pri vsakdanjih vožnjah do lokalne trgovine ali za daljše kolesarske ture. Močna struktura plašča oplemenitena s GreenGuard plastjo odporno na predrtje omogoča temu plašču neverjetno dolgo življenjsko dobo, vam pa brezskrbno kolesarjenje.

Pnevmatika je torej izjemno vzdržljiva. Z njo lahko prekolesarite več kot 15000 km. Pnevmatika je na voljo v črni barvni kombinaciji. Najbolje se pnevmatika odreže na suhih in mokrih počasnih podlagah, ima pa tudi dokaj nizek kotalni upor, s čimer lahko doseže velike hitrosti.

 SPECIFIKACIJE

- Model:
Schwalbe Marathon
- Tip pnebmatike:
potovalna gorska pnevmatika
- Posebnosti:
Performance Line, GreenGuard, Reflex
- Polnjenje:
3.5 do 6 barov
- Dimenzije:
27.5x1.65
- Barva:
črna
- Teža:
500g